Ndryshimi mes inspektimeve të "Centralet bërthamore"

v
Robot: ndryshime kozmetike
v (Roboti: Konverton referencat pa titull, dhe vendos titullin e faqes nga eshte mare referenca)
v (Robot: ndryshime kozmetike)
 
== Shiko gjithashtu ==
* [[Hidrocentralet|Hidrocentralet]]
* [[Termocentralet|Termocentralet]]
* [[Centralet me ere|Centralet me ere]]
* [[Energjia solare|Energjia solare]]
 
== Referenca ==