Ndryshimi mes inspektimeve të "Shoqata Atdhetare Kulturore "Gora""

ska përmbledhje të redaktimeve
v (Korigjim i fjalës Shqiperi në Shqipëri)
Shoqata Atdhetare Kulturore ‘’Gora ‘’me qender ne Tirane
 
Kjo shoqate eshte krijuar me 27.04.1998 me vendim te gjykates se Tiranes Nr.1577 ,ne baze te ligjit Nr.7850 date29.07.1994.
Shoqata Atdhetare Kulturore ‘’Gora ‘’me qender ne Tirane
Kjo shoqate eshte krijuar me 27.04.1998 me vendim te gjykates se Tiranes Nr.1577 ,ne baze te ligjit Nr.7850 date29.07.1994.
Qellimi i Shoqates Atdhetare Kulturore ‘’Gora’’ eshte te njohe ,studjoje,mbaje gjalle dhe te propogandoje kulturen,arsimin,traditat,zakonet,folklorin,patriotizmin dhe luften per liri e pavarsi te gorareve.Te evidentoje kontributin e figurave te shquara sipas perudhave historike.Te ngreje ne nje shkalle me te larte ndergjegjen atdhetare per forcimin e unitetit te kombit ne teresi dhe ndermjet gorareve ne vecanti per kushtet e soteme te zhvillimit e perparimit te metejshem te sistemit demokratik te vendit.
Por para se te flasim per aktivitetin e saj le te pershkrujme kush eshte krahina e Gores dhe ku shtrihet ajo nga ana gjeografike dhe traditat e saj.
Anonymous user