Ndryshimi mes inspektimeve të "Adrian Morina"

209 bytes added ,  8 vjet më parë
v (Zëvendësim i eshte me është)
== Shfaqjet profesionale ==
 
* "SikurFluturimi kjombi teTeatrin ishtee shfaqjeKosoves" Teatri ODAMultimedia-CCTD / AgonBlerta MyftariNeziraj 2012 (ne pune e siper)
* "Stacioni i fundit" Teatri ODA / Lirak Celaj dhe Florent Mehmeti 2012
* "YU Madline you..." Multimedia-CCTD / Blerta Neziraj 2012
* "Sikur kjo te ishte shfaqje" Teatri ODA / Agon Myftari 2012
* "Nata e dymbedhjete" Teatri KOMBETAR / Ilir Bokshi 2011
* "ROCK'N'RROLL" Teatri KOMBETAR / Dino Mustafic 2011
Anonymous user