Ndryshimi mes inspektimeve të "Shteti i akadeve"

kam shtuar te dhena mbi lindjen dhe lulezimin e mbreterise babilonase
(kam shtuar te dhena mbi lindjen dhe lulezimin e mbreterise babilonase)
(Pa ndryshime)
Anonymous user