Ndryshimi mes inspektimeve të "Spiro Bellkameni"

ska përmbledhje të redaktimeve
v (Resnjari zhvendosi faqen Spiro Ballkameni te Spiro Bellkameni)
{{joref}}
{{POV}}
'''Spiro Bellkameni'''(njohur edhe si ''Spiro Ballkameni'') ishte komandant çete kombëtare në vitet 1908-1912. LindiAjy ishte lindurBallkamenfshatin [[Bellkameni|Bellkamen]] në rajon i Follorinës. Ishte luftëtar me guxim të madh dhe gojëtar i shquar. Filloi luftën kundër osmanëve më 1905. Luftoi rreptësisht kundër kishës greke në shërbim të Fanarit. Përjashtoi forcën e kishës nga Bellkameni e Negovani.“Tradhtia dinake dhe e poshtër rëmbeu një nga trimat me të shquarë. Veprat e tij janë të gjalla, Jeta, veprat atdhetare të Spiro Bellkamenit janë të ditura prej çdo shqiptari”
Luftoi rreptësisht kundër kishës greke në shërbim të Fanarit. Përjashtoi forcën e kishës nga Ballkameni e Negovani.“Tradhtia dinake dhe e poshtër rëmbeu një nga trimat me të shquarë. Veprat e tij janë të gjalla, Jeta, veprat atdhetare të Spiro Ballkamenit janë të ditura prej çdo shqiptari”