Euriditi

Joined 12 gusht 2009
ska përmbledhje të redaktimeve
</div>
 
Duke u marë me projektin:
* Duke u marë me projektin [[Wikipedia:Bashkëpunimi i javës|Bashkëpunimi i javës]], [[Lista e objekteve fetare në Shqipëri që janë monumente kulture]] si dhe [[Përdoruesi:Euriditi/Historia e Shqipërisë|Historinë e Shqipërisë]].
* [[Përdoruesi:Roboti Tung/Projektet|Importimi Automatik i Artikujve]]
* [[Wikipedia:Bashkëpunimi i javës|Bashkëpunimi i javës]]
* [[Lista e objekteve fetare në Shqipëri që janë monumente kulture]]
* [[Përdoruesi:Euriditi/Historia e Shqipërisë|Historinë e Shqipërisë]].
* [[Përdoruesi:Euriditi/AA|Perdorues qe punojne kunder artikujve me teme nga shqiptaret]]
Prejekti i ri i [[Përdoruesi:Euriditi/Faqja Kryesore4|Faqes kryesore]]. Punime të tjera [[Përdoruesi:Euriditi/Faqja Kryesore/Livadhi2|1]] | [[Përdoruesi:Euriditi/Faqja Kryesore/Livadhi|2]] [https://toolserver.org/~magnus/missingtopics.php Kontrolluesi i artikujve të munguar]