Ndryshimi mes inspektimeve të "Grupi i BE-së Unioni për Evropën e Kombeve"

v
Robot: ndryshime kozmetike
v (Roboti: Konverton referencat pa titull, dhe vendos titullin e faqes nga eshte mare referenca)
v (Robot: ndryshime kozmetike)
Në grupin parlamentarë të periudhës së 6-të të [[Parlamenti i Bashkimit Evropian|Parlamentit të BE-së]], Unioni për Evropën e Kombeve janë 44 anëtarë. Udhëheqësi i tyre dhe njëherit bashkë udhëheqës janë [[Cristiana Muscardini]] dhe [[Brian Crowley]].
{| class="prettytable sortable" width="90%"
!Antrët
|}
 
== Dëftime ==
{{ref}}
 
[[Kategoria:Bashkimi Evropian]]