Ndryshimi mes inspektimeve të "Kongresi i Elbasanit"

(U kthye versioni 1080124 i bërë nga 79.106.109.93 (diskutimet)Kishte hequr informacion per kategorizim dhe lidhje te jashtme)
 
==Lidhje te jashtme==
*[http://www.voal-online.ch/index.php?mod=article&cat=SHQIPTAR%C3%8BT&article=3075&highlight=elbasan&match= Kongresi i elbasanit, vepër me rëndësi për historinë e arsimit dhe të gjuhës shqipe Nga Prof Dr Avzi Mustafa]
 
[[Kategoria:Historia shqiptare]]