Ndryshimi mes inspektimeve të "Kongresi i Elbasanit"

==Lidhje te jashtme==
*[http://www.voal-online.ch/index.php?mod=article&cat=SHQIPTAR%C3%8BT&article=3075&highlight=elbasan&match= Kongresi i elbasanit, vepër me rëndësi për historinë e arsimit dhe të gjuhës shqipe Nga Prof Dr Avzi Mustafa]
 
==Literature==
*{{cite book|author=Xhevat Lloshi|title=Rreth ALFABETIT Të Shqipes|url=http://books.google.com/books?id=9_gXTda0HS8C&pg=PA61|accessdate=23 November 2012|year=2008|publisher=Logos-A|isbn=978-9989-58-268-4|pages=61–}}
 
[[Kategoria:Historia shqiptare]]