Euriditi

Joined 12 gusht 2009
v
U kthyen ndryshimet e Euriditi (diskutimet) në versionin e fundit nga Fjorilda09.
v (U kthyen ndryshimet e Euriditi (diskutimet) në versionin e fundit nga Fjorilda09.)
* Duke u marë me projektin [[Wikipedia:Bashkëpunimi i javës|Bashkëpunimi i javës]]. | [[Përdoruesi:Euriditi/AA|Perdorues qe punojne kunder artikujve me teme nga shqiptaret]]
[[Skeda:Albanian Wikipedia Logo - 100 Vjet Pavarësi.png|100px|qendër|100 Vjet Pavarës]]
Prejekti i ri i [[Përdoruesi:Euriditi/Faqja Kryesore4|Faqes kryesore]]. Punime të tjera [[Përdoruesi:Euriditi/Faqja Kryesore/Livadhi2|1]] | [[Përdoruesi:Euriditi/Faqja Kryesore/Livadhi|2]] [https://toolserver.org/~magnus/missingtopics.php Kontrolluesi i artikujve të munguar]
<div style="clear:both;">
 
{| style="width:100%; height:250px; margin-left:0px; margin-bottom:.5em; float:right; background-color: black; "
<div style="clearwidth:both;100%">
|-
 
|style="align:center; padding:10px 30px 10px 0px;"|<div align="center" style="width:100%; font-style: normal; font-variant:small-caps; letter-spacing:0px; text-weight:none; height: 1.6em; position: relative;"><span style="color:azure; font-size:180%;">
[[Përdoruesi:Euriditi/PunimeStampa|<span class="buton" style="margin:15px 20px 0px 0px; width: 160px;">PunimeStampa</span>]]
[[Skeda:Flag of Albania.svg|100px|qendër|Flamuri i Shqiperise]]
[[Përdoruesi diskutim:Euriditi/Shëmbuj|<span class="buton" style="margin:15px 20px 0px 0px; width: 160px;">DiskutimShëmbuj</span>]]
«Hapi i parë në likuidimin e një populli është të fshini kujtesën e tij. Shkatërroni librat e tij, kulturën e tij, historinë e tij. Atëhere vini dikë të shkruajë libra të rinj, të krijojë një kulturë të re, të shpikë një histori të re. Para se të kalojë shumë kohë kombi do të harrojë se çfarë është dhe çfarë qe» </br> '''[[Milan Kundera|<span style="color:steelblue;">Milan Kundera</span>]]'''
[[Përdoruesi:Euriditi/Projekti Kryeqytetet|<span class="buton" style="margin:15px 20px 0px 0px; width: 160px;">Projekte</span>]]
<div style="width:965px; align:center;">
[[Përdoruesi diskutim:Euriditi/Stampa|<span class="buton" style="margin:15px 20px 0px 0px; width: 160px;">StampaDiskutim</span>]]
[[Përdoruesi:Euriditi/ShëmbujPunime|<span class="buton" style="margin:15px 20px 0px 0px; width: 160px;">ShëmbujPunime</span>]]
[[Skeda:Logo Shqipëria Etnike.jpg|center|40px|]]
[[Përdoruesi:Euriditi/Projekti Kryeqytetet|<span class="buton" style="margin:15px 20px 0px 0px; width: 160px;">Projekte</span>]]
[[Përdoruesi diskutim:Euriditi|<span class="buton" style="margin:15px 20px 0px 0px; width: 160px;">Diskutim</span>]]
[[Përdoruesi:Euriditi/Punime|<span class="buton" style="margin:15px 20px 0px 0px; width: 160px;">Punime</span>]]
</div>
 
|}
<div align="right" style="border:1px #e0e0e0 solid; background:white; float:right; width:21em20em;" class="NavFrame">
</div>
<div style="float:right">{{User Patriot}}{{User bot owner|Roboti_Tung}}</div>
<div align="right" style="border:1px #e0e0e0 solid; background:white; float:right; width:21em;" class="NavFrame">
<div style="background:#fff" color="black" class="NavHead">Babel</div>
<div class="NavContent" style="display:none;" align="center">
{{Babel-5|Patriot|sq|sq miks|Ortodoks|Korça|en-3|it-1|Admin|UPT|browser:Google Chrome|Arritje madhore|}}
</div> </div> </div>
</div>
 
Falemnderit per sugjerimin!I ndryshova titujt per 3 kampionatet e luftes,gjithsesi nese ti mund ta ndreqesh me mire beje.Momentalisht po punoj per kupat e shqiperise versioni anglisht,sapo perfundova superkupat dhe kampionatet e luftes.Do te filloj kampionatet ne shqip sapo te kem perfunduar me kupen.Eshte nje pune e madhe dhe merr kohe.Se fundi desha te dij se pse vonohet shqyrtimi i faqeve te punuara?Njerezit kerkojne te lexojne materiale te cilat ende nuk jane updatuar,por kjo nuk behet dot sepse shqyrtimi i faqeve vonon me muaj te tere sic jane rastet: [[http://sq.wikipedia.org/wiki/Kupa_e_Mbretit|ketu]], [[http://sq.wikipedia.org/wiki/Kategoria_Superiore|ketu]], [[http://sq.wikipedia.org/wiki/Kategoria_Superiore_1939|ketu]], [[http://sq.wikipedia.org/wiki/Kategoria_Superiore_1940|ketu]], [[http://sq.wikipedia.org/wiki/Kategoria_Superiore_1942|ketu]], [[http://sq.wikipedia.org/wiki/Superkupa_e_Shqip%C3%ABris%C3%AB|ketu]], [[http://sq.wikipedia.org/wiki/Kupa_e_futbollit_e_Shqip%C3%ABris%C3%AB|ketu]], etj. A eshte e mundur qe une personalisht ti aprovoj te pakten faqet sportive apo duhet ta beje dikush tjeter ne kohen e tij?Falemnderit --[[Përdoruesi:Fjorilda09|Fjorilda09]] 6 janar 2012 11:51 (CET)
Duke u marë me projektin:
* [[Përdoruesi:Roboti Tung/Projektet|Importimi Automatik i Artikujve]]
* [[Wikipedia:Bashkëpunimi i javës|Bashkëpunimi i javës]]
* [[Lista e objekteve fetare në Shqipëri që janë monumente kulture]]
* [[Përdoruesi:Euriditi/Historia e Shqipërisë|Historinë e Shqipërisë]].
* [[Përdoruesi:Euriditi/AA|Perdorues qe punojne kunder artikujve me teme nga shqiptaret]]
Prejekti i ri i [[Përdoruesi:Euriditi/Faqja Kryesore4|Faqes kryesore]]. Punime të tjera [[Përdoruesi:Euriditi/Faqja Kryesore/Livadhi2|1]] | [[Përdoruesi:Euriditi/Faqja Kryesore/Livadhi|2]] [https://toolserver.org/~magnus/missingtopics.php Kontrolluesi i artikujve të munguar]
==Vegla==
* [http://www.box.com/s/ec7e4f29a95b6d812812 Divisione amministrativa -> Komunë në Rumani‎]