Dallime mes rishikimeve të "Luiza Xhuvani"

[redaktim i pashqyrtuar][redaktim i pashqyrtuar]
* [[Dhelpra dhe rrushte]] - (1991), ''teatër''
* [[Bardh e zi]] - ({{F|1991}})
* [[Unë e dua Erën]] - ({{F|1991}}) (TV), Era Selenica
* [[Valsi i Titanikut]] - (1990), ''teatër-komedi''
* [[Muri i gjallë]] - ({{F|1989}}) , Fata