Ndryshimi mes inspektimeve të "100-Vjet Pavarësi"

teg
(teg)
|}
 
Me rastin e festimeve në kuadër të [[100-Vjet Pavarësi|100 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë]], si dhe 130 vjetorin e lindjes së [[Fan Stilian Noli]], në datën [[6 Janar]] [[2012]], një delegacion i [[Ministria e Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve e Shqipërisë|MTKRS]] i kryesuar nga [[Aldo Bumçi]], morën pjesë në vendosjen e bustit të [[Fan Stilian Noli|F.S.Nolit]] në qytezën e tij të lindjes në Ibrik Tepe të [[Turqia|Turqisë]] <ref>[http://www.mtkrs.gov.al/web/Bumci_ne_Ibrik_Tepe_te_Turqise_ne_vendosjen_e_bustit_te_Fan_S_Nolit_786_1.php mtkrs.gov.al], Bumçi në Ibrik Tepe të Turqisë, në vendosjen e bustit të Fan. S. Nolit.</ref>. I realizuar nga skulptori [[Andrea Demçe]] gjatë vitit 2010, busti është në bronz dhe do të vendoset në sheshin "Republika" <ref>[http://www.koha.net/?page=1,5,83263 koha.net], Busti i Fan Nolit zbulohet në Ibrik Tepe, [[8 janar]], 2012.</ref><ref>[http://www.gazeta-shqip.com/kulture/c870b06f3b6f11823e0fc673ca8d9020.html gazeta-shqip.com], Busti i Nolit, drejt Turqisë, [[5 janar]], 2012.</ref>.
==Monumente==
''<center>'''Busti i Fan Stilian Noli në Ibrik Tepe të Turqisë'''</center>''
 
Me rastin e festimeve në kuadër të [[100-Vjet Pavarësi|100 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë]], si dhe 130 vjetorin e lindjes së [[Fan Stilian Noli]], në datën [[6 Janar]] [[2012]], një delegacion i [[Ministria e Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve e Shqipërisë|MTKRS]] i kryesuar nga [[Aldo Bumçi]], morën pjesë në vendosjen e bustit të [[Fan Stilian Noli|F.S.Nolit]] në qytezën e tij të lindjes në Ibrik Tepe të [[Turqia|Turqisë]] <ref>[http://www.mtkrs.gov.al/web/Bumci_ne_Ibrik_Tepe_te_Turqise_ne_vendosjen_e_bustit_te_Fan_S_Nolit_786_1.php mtkrs.gov.al], Bumçi në Ibrik Tepe të Turqisë, në vendosjen e bustit të Fan. S. Nolit.</ref>. I realizuar nga skulptori [[Andrea Demçe]] gjatë vitit 2010, busti është në bronz dhe do të vendoset në sheshin "Republika" <ref>[http://www.koha.net/?page=1,5,83263 koha.net], Busti i Fan Nolit zbulohet në Ibrik Tepe, [[8 janar]], 2012.</ref><ref>[http://www.gazeta-shqip.com/kulture/c870b06f3b6f11823e0fc673ca8d9020.html gazeta-shqip.com], Busti i Nolit, drejt Turqisë, [[5 janar]], 2012.</ref>.
 
==Logo==
Anonymous user