Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:WikiProjekti 100-Vjet Pavarësi/Urimet"

→‎Urime: seksion i ri
(→‎Urime: seksion i ri)
<!-- MOS MDRYSHO ASGJE POSHTE KETIJ RRESHTI -->
<div align="right">''Ky urim u postua nga — [[Speciale:Kontributet/31.222.41.210|31.222.41.210]] 28 nëntor 2012 15:07 (CET)''.</div>
</div>
<div style="width:; padding:3px 5px; font-size:110%; border:1px solid #DF0101; margin:5px 0; background:#F2F2F2;">
<!-- MOS MDRYSHO ASGJE SIPER KETIJ RRESHTI DHE MOS SHTO ASGJE POSHTE KETIJ RRESHTI -->
 
== Urime ==
 
<!-- Shkruaj urimin tënd në hapësirën më poshtë, menjëherë pas këtij rreshti. -->
Urimee 100...*
 
 
 
<!-- MOS MDRYSHO ASGJE POSHTE KETIJ RRESHTI -->
<div align="right">''Ky urim u postua nga — [[Përdoruesi:YlberiBKF|YlberiBKF]] ([[Përdoruesi diskutim:YlberiBKF|diskutimet]]) 28 nëntor 2012 15:11 (CET)''.</div>
</div>
<div style="width:; padding:3px 5px; font-size:110%; border:1px solid #DF0101; margin:5px 0; background:#F2F2F2;">
1

edit