Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:WikiProjekti 100-Vjet Pavarësi/Urimet"

<!-- MOS MDRYSHO ASGJE POSHTE KETIJ RRESHTI -->
<div align="right">''LEDIA — [[Speciale:Kontributet/94.125.115.226|94.125.115.226]] 28 nëntor 2012 19:36 (CET)''.</div>
</div>
<div style="width:; padding:3px 5px; font-size:110%; border:1px solid #DF0101; margin:5px 0; background:#F2F2F2;">
<!-- MOS MDRYSHO ASGJE SIPER KETIJ RRESHTI DHE MOS SHTO ASGJE POSHTE KETIJ RRESHTI -->
 
== QOFSHIN TË BEKUAR TË GJITHË ATA QË FLASIN SHQIP ==
 
<!-- Shkruaj urimin tënd në hapësirën më poshtë, menjëherë pas këtij rreshti. -->
Ju uroj të gjithë shqiptarëve GËZUAR 100 VJETORIN. PAÇIM QINDRA 100 VJETORË.
QOFSHIN TË BEKUAR TË GJITHË ATA QË FLASIN SHQIP.
 
Teodor OSOJA
 
<!-- MOS MDRYSHO ASGJE POSHTE KETIJ RRESHTI -->
<div align="right">''Ky urim u postua nga — [[Speciale:Kontributet/79.106.109.152|79.106.109.152]] 28 nëntor 2012 19:37 (CET)''.</div>
</div>
<div style="width:; padding:3px 5px; font-size:110%; border:1px solid #DF0101; margin:5px 0; background:#F2F2F2;">
Anonymous user