Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:WikiProjekti 100-Vjet Pavarësi/Urimet"

 
<!-- Shkruaj urimin tënd në hapësirën më poshtë, menjëherë pas këtij rreshti. -->
Ju kisha uru te gjithe shqiptareve ane e kand botes 100 VJETORIN E PAVARESISE!!
 
Fati, forca dhe lumturia qendrofshin gjithmone me ju!!
 
 
<!-- MOS MDRYSHO ASGJE POSHTE KETIJ RRESHTI -->
<div style="width:; padding:3px 5px; font-size:110%; border:1px solid #DF0101; margin:5px 0; background:#F2F2F2;">
<!-- MOS MDRYSHO ASGJE SIPER KETIJ RRESHTI DHE MOS SHTO ASGJE POSHTE KETIJ RRESHTI -->
 
Ju kisha uru te gjithe shqiptareve ane e kand botes 100 VJETORIN E PAVARESISE!!
Fati, forca dhe lumturia qendrofshin gjithmone me ju!!