Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:WikiProjekti 100-Vjet Pavarësi/Urimet"

<!-- MOS MDRYSHO ASGJE POSHTE KETIJ RRESHTI -->
<div align="right">''Ky urim u postua nga — [[Speciale:Kontributet/79.106.109.197|79.106.109.197]] 28 nëntor 2012 22:00 (CET)''.</div>
</div>
<div style="width:; padding:3px 5px; font-size:110%; border:1px solid #DF0101; margin:5px 0; background:#F2F2F2;">
<!-- MOS MDRYSHO ASGJE SIPER KETIJ RRESHTI DHE MOS SHTO ASGJE POSHTE KETIJ RRESHTI -->
 
== GEZUAR 100 VJETORIN E SHPALLJES SE PAVARESISE ,, ==
 
<!-- Shkruaj urimin tënd në hapësirën më poshtë, menjëherë pas këtij rreshti. -->
 
I UROJ TE GJITHE SHQIPTAREVE BASHKIM KOBETAR,,RROFTE ALBANIA ETNIKE SHUME SHPEJT
 
 
<!-- MOS MDRYSHO ASGJE POSHTE KETIJ RRESHTI -->
<div align="right">''Ky urim u postua nga — [[Speciale:Kontributet/77.102.133.77|77.102.133.77]] 28 nëntor 2012 22:13 (CET)''.</div>
</div>
<div style="width:; padding:3px 5px; font-size:110%; border:1px solid #DF0101; margin:5px 0; background:#F2F2F2;">
Anonymous user