Ndryshimi mes inspektimeve të "Svirca (Dardanë)"

* [[Qazim Doda]] - gazetar
* [[Etrit Beisha]] - futbollist
* Mehmet Ramiz Berisha AtletikistAtlet dhe udhëheqës i klubit atletika në Fushë Kosovë
* Arbresha Berisha - Atletikiste e njohur në nivel të Republikës së Kosovës
 
Anonymous user