Bertyjam

Joined 6 nëntor 2012
kjo eshte faqe e nje perdoruesi, jo faqe artikulli, prandaj nuk ka pse te griset
(grise)
(kjo eshte faqe e nje perdoruesi, jo faqe artikulli, prandaj nuk ka pse te griset)
 
{{grise|1=kopjuar nga http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=87240&page=5}}
''Malësia e Tetovës'' u trand në themel. Fshati ''Brodec'', po bombardohej nga qielli e nga toka.
Sllavomaqedonasit e kishin stërholluar planin e tyre për goditje mirë e mirë. Ishin dërguar forcat e njësive më speciale, komandosë e xhelatë profesionalë, me arsenalin më modern të armatimit, dhe përnjëherësh ishte bllokuar e paralizuar mbarë ''Malësia e Tetovës''.