Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Shpërfill të gjitha rregullat"

ska përmbledhje të redaktimeve
{{politikë zyrtare|WP:IAR|WP:NÇRRSHGJRR|WP:NEGLIZHOSHPËRFILL}}
 
Nëse një [[Wikipedia:Politikat dhe udhëzimet|rregull]] të ndalon ty të përmirësosh ose të mirëmbash [[Wikipedia]]n, '''shpërfille'''.
 
==Shiko edhe==
* [[Wikipedia:Çdo të thotë "neglizhoshpërfill çdotë gjitha rregullrregullat"|Çdo të thotë "neglizhoShpërfill të çdogjitha rregullrregullat"]]
* [[Wikipedia:Pesë shtyllat|Pesë shtyllat]]