Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Cradel"

==Shkelje e vendimit të kuvendit==
Eshtë bërë shkelje me një nga artikujt për të cilët u morr vendim në kuvend më 4 nëntor 2011. Artikulli "[[Muhameti|Muhammedi]]" është vandalizuar nëpërmjet përdoruesit [[Përdoruesi:Puntori|Puntori]] duke u rikthyer versioni i hedhur poshtë për arsyet e përshkruara dhe miratuara gjatë votimit në kuvend. Përdoruesi në fjalë e ka bllokuar redaktimin e artikullit dhe nuk pranon të tërhiqet nga kjo shkelje megjithëse unë iu luta për këtë në faqen tij të diskutimeve ([[Përdoruesi diskutim:Puntori|diskutimet]]). Të lutem të merren masat e nevojshme për të vënë në vend vendimin e marrë në kuvend dhe më informo për këtë nqs. ke mundësi. Faleminderit. --[[Përdoruesi:Gentius|Gentius]] ([[Përdoruesi diskutim:Gentius|diskutimet]]) 25 nëntor 2012 19:54 (CET)
:hmm, nuk kam qene shume aktiv koheve te fundit por shpresoj t'i kthehem aktivitetit ketu dhe sigurisht do ta shikoj edhe kete ceshtje --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] ([[Përdoruesi diskutim:Cradel|diskutimet]]) 28 dhjetor 2012 14:59 (CET)