Dallime mes rishikimeve të "Ndihmë:Llogaria e përdoruesit"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
{{Titull seksioni|Përparësitë}}
* [[Ndihmë:Prefiksi i hapësirës së përdoruesit]] – çdo përdorues i regjistruar, në momentin e kyçjes përfiton ''Faqen e përdoruesit'' dhe mundësinë për të krijuar nënfaqe sa të dëshirojë në të cilat ai mund të shkruajë mbi veprimtarinë dhe kontributet e tij apo të zhvillojë artikuj sipas dëshirës.
* [[Ndihmë:Parapëlqimet]] – ndryshim i konfigurimit pesonal të llogarisë, për shëmbull [[Wikipedia:Mjetet|Mjetet]], fjalëkalimi, adresa E-Mail, ndërfaqja grafike etj..
* [[Ndihmë:Lista mbikqyrëse]] – ÜbersichtPasqyrë dere Änderungenndryshimeve von individuellfaqeve ausgewählten Seitenzgjdhura nën mbikyqrje.
* [[Ndihmë:E-Mail]] – interne E-Mail-Funktion für angemeldete Benutzer, die Funktion kann von Benutzern deaktiviert werden