Ndryshimi mes inspektimeve të "Evropa Qendrore"

ska përmbledhje të redaktimeve
[[Alpet]] në saje të sipërfaqeve me kullosa dhe cilësore ekonomia është përqendruar në zhvillimin e blegtorisë, e cila është orientuar në prodhimin e qumështit dhe të mishit. Energjia ujore e përfituar nga lumenjtë e shumt dhe të pasur me ujë mundëson zhvillimin e industrisë.Kumunikacioni është i zhvilluar,por më tepër ka karakter transit.
 
== [[Bujqësia]] ==
 
Bujqësia është e zhvilluar më shumë në Alpe në toka pjellore.
{{Evropa-regjione}}
{{Kontinentet}}
Anonymous user