Ndryshimi mes inspektimeve të "Faqja kryesore"

ska përmbledhje të redaktimeve
D H E K E T U F I L L O N P E R M B A J T J A
========================================================================= -->
{| style="margin-top:10px; width:100%; border:1px solid #a7d7f9; padding:5px 10px 10px 5px; -moz-border-radius: 10px; -webkit-border-radius: 10px; border-radius:10px;"
{| style="margin-top:10px; background:none;"
| style="background:white; width:65%; border:1px solid #a7d7f9; vertical-align:top; background:none; color:#000; padding:5px0; 10px;" |
<!-- ===================== KOLONA E MAJTE ==================== -->
{| cellpadding="2" cellspacing="5" style="width:100%; vertical-align:top; background:transparent;"
|
<div id="mf-Artikulli_i_javes">{{Vitrina krysore
| logoja = HS VdQ.svg
|}
<!-- ============= FUNDI I KOLONES ================= -->
|<!-- SPAZIHAPESIRA TRANDERMJET LE COLONNEKOLONAVE --> style="border:5px solid transparent;" |
<!-- ===================== COLONNAKOLONA DIE DESTRADJATHTE ==================== -->
| style="width:35%; border-left:1px solid #a7d7f9; background:#f5faffFDFDFD; vertical-align:top; padding: 5px 0px 10px" 18px;"|
{| id="mp-right" cellpadding="2" cellspacing="5" style="width:100%; vertical-align:top; background:#f5faff; background:transparent;"
<!-- PERDORE KETE KUTI VETEM NESE KA NDONJE GJE TE RE PER TE NJOFTAR NGA PROJEKTI WIKIPEDIA -->
| permbajtja =
{{Wikipedia:Faqja_kryesore/Hyrje_në_Wikipedia}}
| lidhja =
| ngjyra_vija =
}}
{{Vitrina krysore
| logojasfond =
| logoja = HSSamarbete.svg
| titulli = Kush e shkruan Wikipedian?
| permbajtja =
{{Wikipedia:Faqja kryesore/Kush e shkruan Wikipedian?}}
| lidhja =
| ngjyra_vija =
{{!}}}
|}
 
<!-- ========================== KEMBET ========================== -->
<div style="margin:0 0 0 0; background:none; width:100%; margin-top:12px; background:transparent; border:1px solid #a7d7f9; vertical-align:top; color:#000; padding: 0px 0px 0px 0px; -moz-border-radius: 10px; -webkit-border-radius: 10px; border-radius:10px;">
{{Wikipedia:Faqja kryesore/Këmbët}}
{| width="100%" style=" padding:0px; margin-top:3px; margin-bottom:0px; background:transparent;"
|-
| align=center |[[Wikipedia:Shfajësimet e përgjithshme|<span style="font-size:120%">'''Wikipedia nuk garanton saktësinë e përmbajtjes!'''</span>]]<br/>
<span style="font-size:95%">Projekti organizohet nga [[Fondacioni Wikimedia]], i cili nuk mban përgjegjësi për asnjë gabim në përmbajtjen e këtyre artikujve.
Çdo kontribues është përgjegjës për shkrimet e tij.</span><div style="padding-top:5px"></div>
<div style="width:90%; border-top: 1px solid #a7d7f9; padding-top:3px; padding-bottom:2px">
[[Wikipedia:Na kontakto|Na kontakto]] · [[Ndihmë:Pyetje dhe përgjigje|<span style="cursor:help">Pyetje dhe përgjigje</span>]] · [[Wikipedia:Copyright|Të drejtat e autorit]] · [[Ndihmë:Si të citosh Wikipedian|Cito Wikipedian]] · ''[[Wikipedia:Ambasadat|Not Albanian? sq-0? Click here!]]''
|}</div>
</div>
<div style="clear:both;" />
<!-- ========================== FUNDI =========================== -->
 
{{interwiki}}