Ndryshimi mes inspektimeve të "Faqja kryesore"

ska përmbledhje të redaktimeve
========================================================================= -->
<!-- == DHE KETU FILLOJNE VITRINAT E FAQES == -->
{| width="100%" style="margin-top:5px; padding:5px 10px; border:1px solid #a7d7f9; -moz-border-radius: 10px; -webkit-border-radius: 10px; border-radius:10px;"
 
|width="63%" valign="top" style="padding-right:15px;"| <!-- ======== KONFIGURIMI I SEKSIONIT MAJTAS =============-->