Dallime mes rishikimeve të "Komunikimi"

56 bytes removed ,  9 vjet më parë
U kthye versioni 1289109 i bërë nga 46.99.19.222 (diskutimet)
[redaktim i pashqyrtuar][redaktim i pashqyrtuar]
(U kthye versioni 1289109 i bërë nga 46.99.19.222 (diskutimet))
 
===Komunikimi verbal===
Karakteristike e njeriut i cili bazohet në aftësinë për të prodhuar fonema dhe në aftësinë për të ndërtuar bashkësi zërash të afta për mbartjen e një domethënieje.Në procesin e komunikimit përmes gjuhës së folur,është jashtëzakonisht i rëndësishëm procesi i të dëgjuarit.Të dëgjuarit ka të bëjë me përqëndrimin e vëmendjes ndaj mesazheve,informacioneve që përcillen,përkatësisht dergohën nga dikush tjetër.Është mjaftë e rëndësishme edhe marrja e shënimeve të shkurtra derisa dikush përcjell mesazhet deri te dëgjuesi - marrësi i mesazheve.Gjithashtu komunikimi mund te perdoret si baz e shoqeris
 
== Shiko dhe këtë ==