Dallime mes rishikimeve të "Shqiptarët në Australi"

ska përmbledhje të redaktimeve
Shqiptaret filluan te nguliten ne [[Australia]] nga fillimi i viteve 1920 kryesisht ne Veri te [[Queensland]], [[Western Australia]] dhe [[Shepparton, Victoria|Shepparton]] ne [[Victoria (Australia)|Victoria]]. This ended with the commencement of World War 2.
 
Migrationi per ne Australi recommencedrifilloi in 1950s1950 fromsi Albanianpasoje escapeese frommbarimit communismte asluftes well asdhe largimit nga sistemi komunist si nga Shqiperia por edhe nga from [[GreeceGreqia]], southernjugu i [[ItalyItal]]ise anddhe [[KosovoKosov]]a apo republikat e tjera te Jugosllavise. BeginningNe fillim inte theviteve 1990s1990, migration occurred from [[Bosnia]], [[Albania]], [[Montenegro]], [[Kosovo]], and the [[Republic of Macedonia]] of refugees from wars which ravaged the Balkan region in those years.
 
==Klubte sportive shqiptare==
Anonymous user