Dallime mes rishikimeve të "Ahmet Njazi Resneliu"

1.514 bytes added ,  9 vjet më parë
Faqe e re: Ahmet Njazi bej Resneliu u lind në qytetin shqiptar te Resnjës afër Manastirit, në vitin 1873. Politikani dhe Revolucionari Shqiptar qe pas shpërberjes se Lidhjes se Prizrenit, dh...
(Faqe e re: Ahmet Njazi bej Resneliu u lind në qytetin shqiptar te Resnjës afër Manastirit, në vitin 1873. Politikani dhe Revolucionari Shqiptar qe pas shpërberjes se Lidhjes se Prizrenit, dh...)
(Pa ndryshime)
Anonymous user