Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Administrata"

====Diskutimi====
Duhet te shkruash ketu poshte neqoftese pranon apo jo. --<small style="background:#000">'''&nbsp;&nbsp;[[User:Eagleal|<span style="color:#fff">eagle</span>]][[User talk:Eagleal|<span style="color:#fff;background:#f00">al</span>]]&nbsp;'''</small> 24 shkurt 2013 17:31 (CET)
: Ju falenderoj për kantidiminkandidimin dhe për votimin. Besoj se në një të ardhme të afërt do të jem shumë më aktiv në Wikipedian shqiptare dhe do t'i shërbej më tepër këtij komuniteti si burokrat. Ju falenderoj për konsideratën dhe ju uroj punë të mbarë. --'''[[Përdoruesi:Euriditi|<font style="text-shadow:#000 0.1em 0.1em 0.1em; background: #C44747; color:white;l">&nbsp;Euriditi&nbsp;</font>]]''' 25 shkurt 2013 14:25 (CET)
 
= Heqje privilegjesh =
784

edits