Dallime mes rishikimeve të "Ymer Shkreli"

387 bytes added ,  9 vjet më parë
Shkroi edhe romanin humoristik "Bali Katravella" dhe vëllimin me tregime "Hëna po shkon nuse".
Ishte redaktor i Rilindjes për fëmijë dhe momentalisht jeton në Zvicër.
Nje nga vjershat e tij :
 
Bej cudi or miqt e mi
 
Bej cudi :
saher kam fjetur be qiell
me gjith rete e bardha
e toka ime permbi
dhe delet pa bari
bej cudi?
 
Beje cudi
kur e lidheja qenin per stanit
ai turrej pas bishtit te malit
Bej cudi
e ma kthente porten drejt rrahut
bej cudi
 
Bej cudi
perse zigjt ishin te medhenj
e une -sa llulla
por si na rrit kaq shum culla?
bej cudi.
 
==Tituj të veprave==
Anonymous user