Dallime mes rishikimeve të "Angjelina Araniti"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
==Mirënjohje==
* Në [[Beograd]] një rrugë mban emrin ''Majke Angeline'' {{coord|44.788308|20.519146|display=inline}}
 
==Lidhej të jashtme==
* [http://www.forumishqiptar.com/threads/5749-Sh%C3%ABn-Angjelina-Brankovic-e-bija-e-Gjergj-Arianitit-1-korrik Shën Angjelina Brankovic, e bija e Gjergj Arianitit, diskutime në ''Forumin Shqiptar'' mbi jetën dhe origjinën]
 
==Burime==
* Artikulli [http://www.bksh.al/adlib/scripts/wwwopac.exe?DATABASE=catalo&OPAC_URL=/adlib/beginner/index_al.html&LANGUAGE=1&%250=200138414&LIMIT=50 Shenjtore shqiptare në Manastirin Kushedol të Vojvodinës : Shën Angjelina Shqiptare] [[Gazeta 55]]. - Nr. 200, 24 gusht, 2002, f. 16
=== Dokumente dhe libra===
 
==LidhejLidhje të jashtme==
* [http://www.forumishqiptar.com/threads/5749-Sh%C3%ABn-Angjelina-Brankovic-e-bija-e-Gjergj-Arianitit-1-korrik Shën Angjelina Brankovic, e bija e Gjergj Arianitit, diskutime në ''Forumin Shqiptar'' mbi jetën dhe origjinën]
* [http://www.zemrashqiptare.net/news/id_19243/rp_0/act_print/rf_1/Printo.html Pirro Prifti: Shënjtorja Ortodokse Shqiptare Angjelina Araniti (Komneni), dhe Kisha Ortodokse Shqiptare]
 
==Referenca==