Ndryshimi mes inspektimeve të "Panorama Sport (gazetë)"

"Panorama Sport" është, botim i "Panorama Group". Aktualisht është nja nga gazetat më prestigjioze sportive në vend. Eshtë themeluar më 21 mars të vitit 2004 dhe ka mundur që jo vetëm të fitojë terren ne shtypin e përditshëm sportiv, por tanimë konsiderohet si një ndër gazetat më të shitura dhe më cilësore në vend. Në Shqipëri vlerësohet si një nga mediat sportive opozitare. "Panorama Sport" ka një tirazh mesatar prej 8 mijë kopjesh. Kryeredaktor i saj është Jetmir Halilaj, ndërsa Zv.Kryeredaktor është Fation Shehu. Kjo gazetë ka arritur të fitojë ndjeshëm lexuesin sportiv, falë pasqyrimit real të çdo lajmi dhe problematike. Ndërkohë është e vetmja gazetë sportive që ka rubrika si "Dossier", apo që i kushton më shumë hapësirë lajmit të sportit shqiptar dhe atij të huaj.
 
--[[Përdoruesi:Xixa|Xixa]] ([[Përdoruesi diskutim:Xixa|diskutimet]]) 11 prill 2013 09:09 (CEST)== Numra të gazetës ==
== Numra të gazetës ==
<gallery>
Skeda:Panorama Sport, 11 prill 2013.jpg
Skeda:Panorama Sport, 5 prill 2013.jpg
Skeda:Panorama Sport, 27 mars 2013.jpg