Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Tetovo boy"

(→‎Article requests: seksion i ri)
Ah, nr i votave duhet të jetë në proporcion (psh 20% i redaktorëve aktivë) me anëtarët aktivë. Pesë (5) vota janë shumë pak. Aq më tepër që nuk kemi ArbCom.
Deri sa të shkruhen rregullat, gjithsesi kontrolli mund të kryhet kështu: Editorët/redaktorët duhet t’i kërkojnë një Stjuardi që të kontrollojë nëse Përdoruesi X është marioneta e Përdoruesit Y. Për të bërë këtë , mjafton të shtohet kërkesa tek Steward_requests/Checkuser duke listuar përdoruesit në fjalë, që duhen hetuar, dhe duke shpjeguar se përse kërkohet të bëhet kontrolli (me lidhjet përkatëse).--[[Përdoruesi:Mr. Pseudo|<span style="background-color:olive"> '''Mr. Pseudo''' </span>]] [[Përdoruesi diskutim:Mr. Pseudo |'''diskuto''']] 17 mars 2013 18:04 (CET)
 
== Article requests ==
 
Hi! Do you do article requests on the Albanian wikipedia?
[[Përdoruesi:WhisperToMe|WhisperToMe]] ([[Përdoruesi diskutim:WhisperToMe|diskutimet]]) 20 maj 2013 20:09 (CEST)
131

edits