Ndryshimi mes inspektimeve të "Telekomunikacioni"

1.019 bytes added ,  7 vjet më parë
 
==Historia==
 
Ska histori
Ka qenë një përpjekje konstante e njerëzimit për të pasur një komunikim sa më efikas dhe në të njejtën kohë për t’iu shmangur çdo varësie, qoftë fizike apo psikologjike. Një tendencë e ngjajshme mund të shihet edhe në evolimin e telekomunikimeve. Nevoja për lëvizshmëri dhe shpejtësi të madhe në një hapsirë gjithmonë të ndryshueshme ka qenë e një rëndësie të madhe.
Fillimi i mileniumit të ri ka dëshmuar që bota e telekomunikimeve ka ndryshuar shumë nga e kaluara. Shpërthimi i madh në teknologjitë pa tela dhe ato broadband në vitet e fundit ka pushtuar imagjinatën e teknologëve në tërë botën.
Me tendencat çdo herë e më të mëdha dhe me teknologjitë dinamike, ndryshimet sa vinë e rriten, të udhëhequra gjithmonë nga dëshira e njerëzve për të pasur një komunikim sa më të mirë dhe mundësi të lëvizshmërisë. Me mundësitë e reja për lëvizshmëri dhe shërbimet broadband avancimet në teknologjitë telekomunikuese rriten në mënyrë eksponenciale.
 
==Konceptet==
Anonymous user