Dallime mes rishikimeve të "Ndihmë:Formatimi"

v
Roboti: Duke korrigjuar ridrejtimet
v (Roboti: Duke korrigjuar ridrejtimet)
 
{{Titull seksioni|Karakteret e veçanta}}
* [[Ndihmë:Karakteret e veçanta]] – gjatë redaktimit në fund të faqes shfaqet kutia me karakteret e veçanta.
* [[Ndihmë:Alfabeti fonetik ndërkombëtar]] – përdorni karaktere nga [[Alfabeti Fonetik Ndërkombëtar|Alfabeti fonetik ndërkombëtar]].
* [[Ndihmë:Hieroglifet]] – pasyra e të gjitha hiroglifeve që mund të shfaqen në Wikipedia.
 
* [[Ndihmë:TeX]] – komanda të veçata për shypjen e formulave shkencore.
* [[Ndihmë:Poem]] – einfache Formatierung von Gedichten und anderen zeilenweise strukturierten Texten
* [[Ndihmë:Syntaxhighlight]] – farblich strukturierte Darstellung ([[gjuha angleze|anglisht]]: ''syntax highlight'') von Programm-Quelltexten und anderen kodierten Informationen.
* [[Ndihmë:Tabelat]] – shitimi dhe modifiki i tabelave në sintaksën wiki.