Dallime mes rishikimeve të "Ndihmë:Menuja"

v
Roboti: Duke korrigjuar ridrejtimet
v (Roboti: Duke korrigjuar ridrejtimet)
{{Përdoruesi:Euriditi/Ndihmë}}
Kjo faqe ndihme shpjegon funksionin e çdo butoni dhe [[Hyperlinktejlidhje|lidhjeje]] që shfaqet në formë standarte në çdo faqe të Wikipedias. Pranë lidhjes jepet edhe një shpjegim i shkurtër mbi funksionin.
 
==Menuja në të majtë==
* [[Special:RecentChangesLinked|Ndryshime të ndërvarura]] - lista e redaktimeve të bëra së fundmi në faqet që lidhen me faqen e specifikuar.
* [[Speciale:Ngarko|Ngarko skeda]] - faqja që ju mundëson të ngarkoni figura apo skeda të tjera multimediale në Wikipedia.
* [[WPNdihmë:SPECFaqet speciale|Faqet speciale]] - të gjitha funksionet e veçanta dhe opsionet për administratorë mund të gjenden këtu.
* Lidhja e përhershme - përdoret për të të lidhur direkt me një version të caktuar të kaluar të faqes aktuale. Shiko [[Permalink]] për një shpjegim enciklopedik të lidhjes.
* Page information -
[[Skeda:Menuja - Përdoruesit e regjistruar.gif|djathtas|border|Menuja e funsksioneve të përdoruesit për përdoruesit e regjistruar.]]
* ''Emri i përdoruesit:'' lidhja të çon në faqen e përdoruesit (faqen tuaj).
* [[WikipediaNdihmë:Faqja e diskutimit|Diskutimet]]: lidhja të çon në faqen tuaj të diskutimit.
* [[Ndihmë:Parapëlqimet|Parapëlqimet]]: lidhja të çon në faqen e konfigurimit të llogarisë. Këtu mund të ndryshoni edhe fjalëkalimin.
* [[Ndihmë:Lista mbikqyrëse|Lista mbikqyrëse]]: këtu paraqiten të gjitha ndryshimet që kanë ndodhur në faqet që ju keni zgjedhur nën mbikqyrje. Faqet që keni zgjedhur nën mbikqyrje kanë shenjën e yllit të kaltër. [[Skeda:Vector skin - page in the watchlist.png]]