Dallime mes rishikimeve të "Ndihmë:Ndryshime së fundmi"

v
Roboti: Duke korrigjuar ridrejtimet
v (Roboti: Duke korrigjuar ridrejtimet)
{{Përdoruesi:Euriditi/Ndihmë}}
[[WPNdihmë:SPECFaqet speciale|Faqja speciale]] '''[[Speciale:NdryshimeSëFundmi|Ndryshime së fundmi]]''' tregon redaktimet e fundit të kryera në Wikipedia.
 
==Struktura==
:R: Faqe e re (artikull i ri, etj)
:Rv:Faqe e re dhe me përmbajtje jo serioze ose përmbajtje shumë të vogla (si një përcjellim)
:b: Ndryshim i bërë nga një [[Wikipediawikipedia:robotëBotët|rrobot]] (b - bot)
:bv:Ndryshim i vogël i bërë nga një rrobotë
:Rb:Faqe e re e krijuar nga një botë