Visi90

Joined 22 tetor 2012
v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
v
{{Stampa:Data dhe ora}}
<big>'''[[Përdoruesi:Visi90/Kontributet|Kontributet e mia]]'''</big>
 
[[Përdoruesi:Visi90/Faqja e punës|Faqja e punës]]