Dallime mes rishikimeve të "Sali Kelmendi"

ska përmbledhje të redaktimeve
Në vitet [[2000]] - [[2005]] veproi si drejtor i administratës së kësaj partie dhe si anëtar kryesie.
 
Në vitin 2005 u emërua Drejtor i Koordinimit dhe Planifikimit të Emergjencave në Ministrinë e Brëndshme dhe në periudhën 2010-2012 ka qënë DrejtoDrejtor i Përgjithshëm i Inspektimit pranë kësaj ministrie. Në periudhën 2007-2011 ka qënë anëtar i Këshillit Bashkiak të qytetit të Tiranës.
Gjithashtu është autor i dy librave në fushën e pushtetit lokal, duke qënë ndër të paktët në Shqipëri që ka trajtuar këtë fushë në mënyrë shkencore.
 
Anonymous user