Hape menynë kryesore

Changes

44 bytes added ,  6 vjet më parë
== Vdekje ==
* [[1861]] - [[Elizabeth Barrett Browning]], letrare britaneze
* [[1892]] - Vdiq në Liban [[Vaso Pasha]].
* [[1945]] - [[Mustafa Busuladžić]], imtelektual boshnjak
* [[2011]] - [[Teki Dervishi]], publicist dhe shkrimtar shqiptar