Ndryshimi mes inspektimeve të "Ngjashmëria mes gjuhës shqipe dhe armenishtës"

Faqe e re: ==Fjalët e përbashkët mes gjuhëve armene dhe shqipe== ==Kategoria: Përkthimi nuk është e nevojshme== Fjalët e mëposhtme kanë saktësisht të njëjtin kuptim në të dy gjuh...
(Faqe e re: ==Fjalët e përbashkët mes gjuhëve armene dhe shqipe== ==Kategoria: Përkthimi nuk është e nevojshme== Fjalët e mëposhtme kanë saktësisht të njëjtin kuptim në të dy gjuh...)
(Pa ndryshime)
Anonymous user