Ndryshimi mes inspektimeve të "Ngjashmëria mes gjuhës shqipe dhe armenishtës"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: ==Fjalët e përbashkët mes gjuhëve armene dhe shqipe== ==Kategoria: Përkthimi nuk është e nevojshme== Fjalët e mëposhtme kanë saktësisht të njëjtin kuptim në të dy gjuh...)
 
'''Shqipe — Armenisht'''
 
ka - ka (shqiptiminme eshqiptimin saktësaktësisht e njëjtën)
kanë - kan (me shqiptimin e saktësaktësisht e njëjtën)
xhep - xhep ose xheb (shqiptiminme eshqiptimin saktësaktësisht e njëjtën)
topall - topal (l-ja armenishtesarmenishtës eshte 'midis' ''l''-ës dhe ''ll''-ës së gjuhës shqipe)
Anonymous user