Ndryshimi mes inspektimeve të "Njeriu i mirë"

ska përmbledhje të redaktimeve
=== Përmbajtja e filmit ===
Filmi tërheq vemendjn në tre personazhe Kiço, Telo, dhe Vera e motra e Kiços e cila është e dashurar me Telon. Kur mer vesh për lidhjen e së motrës me Telon, nuk është tëpër i kënaqur. Gjëndja keqësohet me qëndrimin e Telos në nunën projektuese të Kiços, i cili duke qënë egoist dhe karrierist kërkon që ta largojë Telon, duke propozuar caktimin e tij në fshat. Mes shumë përpjekjesh të vëllait, dy të rinjtë janë të vendosur në dashurin e tyre. Me rikthimin e Telos në tiranë, Kiço kërkon nga vera të bashkohet me të, pasii cili mund ta ndihmonte pasi tashmë atë e kishin caktuar të ishte drejtues në një fermë.
 
=== AKTORET ===