Ndryshimi mes inspektimeve të "Çështja e ekzistencës së Perëndisë"

Faqe e re: Argumentet për dhe kundër ekzistencës së Perëndisë kanë qenë të propozuara nga filozofë, teologë, shkencëtarë, dhe të tjerët për mijëra vjet
(Faqe e re: Argumentet për dhe kundër ekzistencës së Perëndisë kanë qenë të propozuara nga filozofë, teologë, shkencëtarë, dhe të tjerët për mijëra vjet)
(Pa ndryshime)
Anonymous user