Ndryshimi mes inspektimeve të "Gjykata e Lartë e Shqipërisë"

v (Reverted to revision 1225300 by Roboti Tung on 2012-11-06T18:35:12Z)
Kryetari i Gjykatës së Lartë emërohet në detyrë me Dekret të Presidentit të Republikës, me pëlqimin e Kuvendit, nga rradhët e anëtarëve ekzistues, dhe e ushtron këtë detyrë brenda mandatit të anëtarit të gjykatës.
 
Kryetare e Gjykatës së Lartë që nga data 8 tetor 2008 është [[ShpresaXhezair BeçajZaganjori]].
 
=== Anëtarët e Gjykatës së Lartë ===
Anonymous user