Ndryshimi mes inspektimeve të "Mirela Kumbaro"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: Znj. Mirela Kumbaro Furxhi ka lindur në Tiranë, në vitin 1966. Ajo mban titullin Profesore e Asociuar, të fituar në vitin 2012 në Universitetin e Tiranës, në fushën e gjuhësi...)
 
Znj. Kumbaro është përkthyese, publiciste dhe eksperte ndër­kombëtare për projekte ndërkulturore dhe për pro­grame kërkimore universitare, të ndërmarra nga organizatat ndërkombtare si Bashkimi Evropian, Or­ganizata Ndërkombtare e Frankofonisë.
 
Mirela Kumbaro ne vitin 2013 zgjidhet Ministëre e Kulturës e Shqipërisë.
 
 
[[Kategoria:Biografi shqiptarësh]]
[[Kategoria:Politikanë shqiptarë]]
[[Kategoria:Ministra në Shqipëri]]