Ndryshimi mes inspektimeve të "Niko Peleshi"

ska përmbledhje të redaktimeve
Në vitin 2013 zgjidhet anëtar me të drejta të plota i Komitetit të Monitorimit të Kongresit të Autoriteteve Vendore dhe Rajonale të Këshillit të Evropës.
 
Niko Peleshi në vitin 2013 zgjidhet '''Zëvendëskryeministër''' i Republikës së Shqipërisë.