Ndryshimi mes inspektimeve të "Ndihmë:Guida e redaktimit/Formatimi i tekstit"

→‎b: seksion i ri
(→‎b: seksion i ri)
 
lopa e kuqe
 
== b ==
 
 
Movicon2-ayay.gif Mirësevini në faqen e provës së Wikipedias
 
Në hapësirën e mëposhtme të redaktimit shkuraj disa fjalë dhe bëj formatimet themelore të tekstit:
Dialog-information on.svg së pari përzgjidh tekstin që do të formatosh, e më pas shtyp ikonat Wytłuszczenie dhe/ose Pochyły.
''apostrofi i dyfishtë përreth tekstit'' – e bën tekstin të pjerrët
'''ndërsa apostrofi i tefishtë''' – e bën tekstin të trashë
Vendos një titull tek hapësira subjekti/titulli dhe pasi të shkrush tekstin e dëshiruar tek hapësira e redaktimit shtyp butonin "Parapamje". Do të shfaqet teksti i shkruar dhe i formatuar prej jush. Për të ruajtur tekstin tuaj duhet të shtypni butonin "Kryej ndryshimet".
Hapi i parë: Formatimi i tekstit.
Hapi 1 – formatimi i tekstit Hapi 2 – seksionet dhe listat Hapi 3 – lidhjet Hapi 4 – skedat Hapi 5 – stampat Hapi 6 – etiketat
Shtyp mbi secilin rreth për të kaluar menjëherë në hapin e dëshiruar.
Lexim i mëtejshëm
Ndihmë:Redaktimi i faqeve
Ndihmë:Formatimi i tekstit
Përmbajtja që do të shtoni ju në faqen e provës nuk do të ruhet përgjithmonë. Pasi ju të kryeni ndryshimet, shkoni në hapin e ardhshëm - lidhja drejtuese do të shfaqet në krye të faqes.
User-info.svg Ju nuk jeni regjistruar. IP adresa juaj do të regjistrohet në historinë e redaktimeve të kësaj faqe. Nëse keni krijuar një llogari përdoruesi, Adresa IP e juaj mbetet e fshehur. Mos eksperimentoni në artikuj. Prandaj përdorni Livadhin tonë!
Nëse ju nuk jeni akoma te regjistruar në Projektin tonë atëherë do të keni qasje të kufizuar.
Regjistrimi në Wikipedi-në ju merr shumë pak ko
Anonymous user