Ndryshimi mes inspektimeve të "Stema e Belgjikës"

v
U zëvendësua Blason_Royaume_de_Belgique_(Petites_armes).svg me Middle_Coat_of_Arms_of_Belgium.svg
('Coats of arms of Belgium Government.svg' -> 'State Coat of Arms of Belgium.svg' using GlobalReplace v0.2a - Fastily's PowerToys: new vector version)
v (U zëvendësua Blason_Royaume_de_Belgique_(Petites_armes).svg me Middle_Coat_of_Arms_of_Belgium.svg)
[[Skeda:Greater Coat of Arms of Belgium.svg|thumb|]]
[[Skeda:State Coat of Arms of Belgium.svg|thumb|]]
[[Skeda:Blason Royaume de Belgique (Petites armes)Middle_Coat_of_Arms_of_Belgium.svg|thumb|]]
'''[[Stema]] e [[Belgjika|Belgjikës]]''' përmban një [[luan]], të quajtur "Luani belg" ose [[Leo Belgicus]]. Kjo është në përputhje me nenin 193 të [[Kushtetuta e Belgjikës|Kushtetutës së Belgjikës]]:
<blockquote>Kombi Belg merr ngjyrën e kuqe, të verdhë dhe të zezë si ngjyra kombëtare, dhe si stemë merr Luanin Belg me moton "BASHKIMI JEP FUQI".</blockquote>