Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Projekti Historia e shqiptarëve"

ska përmbledhje të redaktimeve
<div style="width:; padding:5px; border:1px solid grey; margin-bottom:5px;">Jeni të lutur që në seksionet më poshtë të bëni indeksimin e artikujve me temë nga [[:Kategoria:Historia e Shqipërisë|historia e shqiptarëve]].</div>
<div style="width:; padding:5px; border:1px solid grey;">
'''Kërkesë''': PërsoruesitPërdoruesit që kanë njohuri në krijimin e skedarëve SVG apo PNG, janë të lutur të merren me punimin e hartave të ilirësëIlirisë, fiseve ilire, simboleve ilire dhe stemat e principatave shqiptare gjatë mesjetës në këto dy formate.
</div>
Projekti '''Historia e shqiptarëve''' ka për qëllim organizimin dhe përmirësimin e artikujve me temë nga [[historia e Shqipërisë|historia e shqiptarëve]]. PjesëmarrjaPjesmarrja është e lirë, çdokush mund të japë sygjerimetsugjerimet e tij.
<div style="width:500px;float:right;border:1px solid grey;">
:<big>'''Si të listoj një artikull?'''</big>
# Lexoje artikullin.
# Përcakto periudhën historike që i përket.
# Përcakto drejtimet ku ka nevojë për përmirësohetpërmirësim.
# Shtoje në këtë projekt duke përdorur:
: {{stampa|HSH-artikulli| artikulli | statusi1 | statusi2 }}
</div>
{{Titull seksioni |nënvija=#FA5858 | Lashtësia}}{{anchor|lashtësia}}
''Përfshihen artikuj që i përkasin periudhës nga 50.000mijëvjeçari i V-të p.e.s.deri - mijëvjeçarin III p.e.s. (epoka e eneolititneolitit).''
===Parahistoria===
* [[Epoka e paleolitit në trojet shqiptare]]
 
{{Titull seksioni |nënvija=#FA5858 | Mesjeta}}{{anchor|mesjeta}}
''Përfshihen artikuj që i përkasin periudhës ndërmjet viteve 395 - 1392.''
===Arbërit===
* {{HSH-artikulli|Principata e Arbrit|cung|en=Principality of Arbanon}}
 
{{Titull seksioni |nënvija=#FA5858 | Pushtimi osman}}{{anchor|osmanët}}
''Përfshihen artikuj që i përkasin periudhës ndërmjet viteve 1392-1912.''
 
{{Titull seksioni |nënvija=#FA5858 | Historia moderne}}{{anchor|XX}}
''Përfshihen artikuj që i përkasin periudhës pas vitit 1912 e deri në ditët tona.''
 
===Pavarësia e Shqipërisë===
6

edits