Ndryshimi mes inspektimeve të "Sezoni i parë (Sam & Cat)"

ska përmbledhje të redaktimeve
* Skenarist:
Semi zbulon një kasafortë sekrete në dhomën e saj që të çon në një dhomë të fshehtë. Keti filmon veten e saj për 24 orë.
 
===== 14 - #OskarDhimbja =====
* Regjisor:
* Skenarist:
 
===== 15 - KujdesjePërKukullat =====
* Regjisor:
* Skenarist:
* Shënim: Ku episod është një episod special për Halloween.
 
===== - #SalmonKet =====
* Regjisor:
* Skenarist:
* Të ftuar: Penny Marshall & Cindy Williams
Semi dhe Keti duhet të ndryshojnë emrin e kompanisë së tyre sepse do përballen me të drejtat e autorit.
 
===== - #ÇmenduriPërNjëKëpucë =====
* Regjisor: Steve Hoefer
* Skenarist:
Anonymous user